Prepara la teva PIME per als reptes de la sostenibilitat

La Cámara de Comercio de España i la Fundación ICO, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, llancen una nova iniciativa: “Prepara la teva PIME per als reptes de la sostenibilitat”.

El principal propòsit d’ aquesta jornada és sensibilitzar les PIMEs sobre la necessitat que s’involucrin activament en l’àmbit de la sostenibilitat i la importància d’ incorporar la sostenibilitat en les seves operacions.

Aquestes institucions busquen afavorir la competitivitat de les PIMEs, incrementant els seus coneixements sobre els nous requeriments que els afecten en matèria de sostenibilitat i informació no financera, i ajudar-les a integrar la sostenibilitat en la seva estratègia i operacions diàries.

Amb l’objectiu de proporcionar als participants un coneixement clar sobre les regulacions i normatives actuals en matèria de sostenibilitat s’ha dissenyat i es presentarà en aquest acte una guia: “La sostenibilitat, què és i com afecta a la meva empresa?” que, amb un enfocament molt pràctic, s’ofereix una informació útil sobre eines eficients i exemples de bones pràctiques.

Informació de l’esdeveniment

Resum

Icona del calendari Data 30 de setembre 2024
Icon rellotge Hora 09:30 h
Icona de durada Durada 1.5h
Icona de mapa Lloc Barcelona
Icona de preu Preu Gratuït

Contacte

Icona de nom de contacte Nom Sandra March
Icona de correu electrònic de contacte Email smarch@cambrabcn.cat
Icona de demanar informació Demana més informació

Pròxims esdeveniments