Categories Ajuts i convocatòries
Categories Ajuts i convocatòries

Ajuts i convocatòries

Aprofita les subvencions i ajuts disponibles per a la teva empresa

Ets una persona emprenedora i estàs buscant impulsar el teu negoci? Existeixen diversos ajuts i subvencions disponibles per aconseguir els teus objectius empresarials. La Cambra de Comerç de Barcelona és el teu aliat estratègic, per això t’ofereix una àmplia gamma d’ajudes i convocatòries destinades a impulsar l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial.

Ajuts i subvencions obertes

La Cambra manté un servei d’ajuts i convocatòries que recopila gràcies a col·laboracions amb organismes regionals, estatals i internacionals i posa a la disposició d’emprenedors i empresaris de la regió. Aquest servei és una eina per a aquells que busquen accedir a ajuts i subvencions que els permetin impulsar els seus projectes empresarials. A través d’aquesta plataforma, s’ofereix informació detallada sobre les convocatòries obertes, requisits, terminis i com sol·licitar cada ajuda.

Programes d’ajut vigents en la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç de Barcelona compta amb diversos programes d’ajut vigents que s’adapten a les necessitats de les diferents etapes de desenvolupament d’un negoci. Aquests programes ofereixen finançament i suport en àrees clau per al creixement empresarial.

 • Programa Xpande de Suport a l’Expansió Internacional de les Pimes. Aquest té com a objectiu ajudar en els primers passos a la internacionalització, proporcionant claus que contribueixen a la sostenibilitat en un mercat exterior en concret. Obtingués assessorament gratuït i personalitzat per estructurar un pla d’internacionalització per a la teva empresa en el mercat exterior i rep ajudes econòmiques per posar en marxa i desenvolupar el pla d’internacionalització.
 • Programa Internacional de Promoció (PIP). Dirigit a empreses que desitgin promocionar el seu producte o servei a escala internacional. Informa’t dels processos d’internacionalització i impuls de la presència i competitivitat en mercats exteriors. El programa permet participar en fires, missions comercials, trobades empresarials, missions inverses, visites a fires i altres activitats de promoció comercial internacional amb preus avantatjosos, a més de sessions informatives i de sensibilització.
 • Programa Xpande digital. Elabora un pla de màrqueting digital personalitzat per posicionar la teva empresa en els mercats internacionals. Rep assessorament i ajut econòmic per a la posada en marxa del pla d’acció.
 • Programa TICCámaras. Rep assessorament gratuït per implantar noves tecnologies per a la teva empresa. Professionals experts de la Cambra analitzaran el nivell de maduresa tecnològica i en faran un seguiment de l’execució.
 • Programa Ciberseguretat. Prevé riscos de ciberseguretat amb l’assessorament gratuït d’experts i implanta solucions a través dels ajuts econòmics que ofereix aquest programa.
 • Programa InnoCámaras. Vols innovar i millorar la teva empresa? Rep una recomanació d’àrees a millorar del teu negoci i implanta les solucions amb un ajut econòmica.
 • Programa Indústria 4.0. Si la teva empresa pertany al sector industrial, gaudeix de l’assessorament individualitzat gratuït per diagnosticar àrees prioritàries de millora i la implantació de solucions.
 • Programa Sostenibilitat. Millora la sostenibilitat del teu negoci mitjançant una metodologia que combini l’assessorament i ajuts directes a la innovació.
 • Programa de Competitivitat Turística (PCT). Renova i optimitza el teu establiment comercial amb l’ajuda d’assessors que et recomanaran diverses solucions.
 • Programa de Comerç Minorista. Vols millorar els resultats del teu negoci turístic? Rep assessorament i recomanacions d’experts de la Cambra.
 • Cambra emprèn (POEFE). Inverteix en el teu futur a través d’aquest programa que impulsa la iniciativa emprenedora i assessora amb la creació i consolidació d’empreses.

En resum, els ajuts i subvencions a Barcelona representen una valuosa oportunitat per a emprenedors i empresaris que busquen impulsar el seu negoci i aconseguir l’èxit. La Cambra de Comerç de Barcelona posa a la disposició dels usuaris una àmplia gamma de programes d’ajuts i convocatòries per donar suport al desenvolupament empresarial a la regió. Des del foment a l’emprenedoria i la internacionalització fins al suport a la innovació i la formació, aquests ajuts representen un impuls significatiu per a aquells que busquen créixer i prosperar en el competitiu món empresarial.