Patrocinis

Posiciona la teva marca compartint valors i reptes amb la Cambra

Patrocini d’esdeveniments

La responsabilitat de promoció de l’activitat econòmica i la defensa dels interessos generals de les empreses exercida per la Corporació comporta l’organització d’actes de trobada d’empreses, entitats i administracions; esdeveniments de reflexió, diàleg, networking i reconeixement amb àmplia cobertura mediàtica.

Totes aquelles organitzacions que valoren l’interès que desperten els actes corporatius de la Cambra de Comerç de Barcelona tenen l’oportunitat de vincular la seva imatge amb la marca Cambra en espais com: 

Patrocini d’espais

Les oficines de la Cambra, així com l’àmplia varietat d’espais que té la corporació al territori es converteix en un actiu per posicionar la marca d’organitzacions que volen vincular la seva imatge amb la corporació.

Descobreix tota la diversitat d’espais disponibles per assolir aquesta vinculació. Des de sales de conferències modernes i totalment equipades fins a àrees de coworking dinàmiques i funcionals, la Cambra posa a disposició de les empreses una gamma completa d’instal·lacions adaptades a les seves necessitats específiqus.

Patrocini de serveis

Poden ser patrocinadores de la Cambra de Comerç de Barcelona les empreses i entitats interessades en associar la seva imatge de marca a l’activitat regular de la corporació orientada a empreses. 

Actualment, la Cambra ofereix un ampli ventall de serveis de l’àmbit de la competitivitat empresarial i la internacionalització susceptibles de ser patrocinats per organitzacions que vulguin vincular la seva identitat amb els projectes en qüestió. Descobreix algunes de les iniciatives aquí: