Orientació financera

Orientació financera

Assessora’t per accedir a eines de finançament que s’ajustin a les teves necessitats

La Cambra de Comerç Barcelona comprèn les necessitats financeres de cada empresa i, per això, compta amb experts preparats per brindar solucions flexibles i adaptades a cada situació personalitzada. Descobreix la diversitat d’opcions que disposem en Cambra, informa’t i tria la millor manera de finançar els teus projectes.

Serveis de finançament Cambra

L’objectiu de la Cambra de Comerç Barcelona és facilitar l’accés a les empreses al finançament per a poder portar a terme els seus projectes. D’aquesta manera, des de les Cambra posem a la disposició dels empresaris una gran varietat d’opcions financeres flexibles i accessibles, a més de disposar de serveis d’informació. Les diferents formes de finançament amb les quals comptem són:

  • Finançament bancari: Treballem en col·laboració amb diferents entitats financeres com Banc Sabadell, CaixaBank o Caixa d’Enginyers per oferir préstecs i línies de crèdit que s’ajustin a les teves necessitats. El nostre equip t’assessorarà per trobar l’opció més adequada i t’ajudarà en la negociació amb els bancs. A més, també comptem amb acords amb empreses de lísing i factoring.
  • Finançament públic: Aprofita les oportunitats de finançament que ofereixen les institucions públiques a través de programes i subvencions específiques com l’Institut de Crèdit Oficial (ICO), l’Empresa Nacional d’Innovació SA (ENISA) o l’Institut Català de Finances (ICF). En aquestes entitats trobaràs instruments de suport financer per a emprenedoria innovadora, per finançar el teu creixement, o la internacionalització de la teva empresa o l’impacte, amb eines de finançament tant a curt com a llarg termini.
  • Finançament no bancari i de capital privat: Si busques una opció més flexible i personalitzada, podem connectar la teva empresa amb grups d’inversors i fons de capital privat que estiguin interessats en finançar projectes amb potencial de creixement o mitjançant ampliació de capital. T’acompanyarem en tot el procés, des de la presentació del teu projecte fins a la negociació dels termes financers.
  • Finançament especialitzat i adquisició, fusió i venda d’empreses: En la Cambra de Comerç Barcelona, també comptem amb solucions de finançament especialitzades. Hem signat un conveni amb una banca de negocis internacional que ofereix solucions a mesura a partir d’un vincle de confiança i compromís. A més, si vols vendre la teva empresa, fusionar-te o comprar una altra empresa per a guanyar volum o grandària, o vols assegurar la continuïtat del teu negoci per falta de relleu, et podem ajudar. Cambra participa en el projecte reempresa i et podem donar suport en aquesta mena de transaccions, oferint assessorament i el finançament més adequat per a fer-les realitat.

Aquestes són només algunes de les formes de finançament que tractem des de la Cambra de Comerç Barcelona. Ens motiva tenir una xarxa de socis i col·laboradors estratègics en el sector financer, la qual cosa ens possibilita ampliar encara més les opcions de finançament disponibles per a les empreses de Barcelona.

Partners del servei de finançament

Treballem per proporcionar-te les millors solucions financeres, per això mantenim una estreta col·laboració amb una àmplia xarxa de socis especialitzats en diversos àmbits. Aquests socis inclouen bancs, entitats de capital de risc, inversors i organismes públics, entre altres.

Mitjançant aquesta aliança amb socis estratègics, tenim la capacitat de posar a la teva disposició una gamma més àmplia d’opcions de finançament, augmentant les teves possibilitats d’obtenir els recursos necessaris per al creixement del teu negoci. Els partners amb els quals comptem des de la Cambra de Comerç de Barcelona són: ASENCAT, ICF, Laurion, Novicap, BNP Paribas, Focus Partners, Lexigest, Bankinter, Iberent, Church&Wood, Avalis, Beka Finance, Banc Sabadell,    Caixa d’Enginyers i AYCE Consulting.

En resum, la Cambra de Comerç Barcelona es consolida com a soci de confiança en el terreny del finançament empresarial. Amb una àmplia gamma de serveis de finançament que cobreixen diverses modalitats, treballem en estreta col·laboració amb la nostra xarxa de socis per ampliar les teves oportunitats d’aconseguir els recursos financers necessaris. Estem aquí per ajudar-te a trobar la solució de finançament adequada per impulsar el teu negoci, independentment de la mida o del sector de la teva empresa.