Categories Tràmits
Categories Tràmits

Tràmits

Accedeix a un ampli catàleg de tràmits per al teu dia a dia empresarial

El món empresarial està ple de desafiaments i un dels majors obstacles als quals s’enfronten els emprenedors i les empreses són els tràmits administratius, que poden convertir-se en un procés complicat i feixuc. La Cambra de Comerç de Barcelona es presenta com una opció eficaç i pròxima que ofereix solucions a les teves necessitats administratives, per això a la Cambra oferim suport per a la creació d’una empresa i l’assessorament fins a l’obtenció d’autoritzacions i llicències, és fonamental comptar amb un aliat que faciliti i agilitzi aquests procediments.

Gestió de tràmits administratius

La gestió de tràmits administratius és un aspecte clau per a qualsevol empresa, independentment de la seva mida o sector. A la Cambra de Comerç de Barcelona, entenem la importància de comptar amb un procés àgil i eficient que et permeti centrar-te en el creixement del teu negoci.
Amb el suport de professionals especialitzats en tràmits administratius, la Cambra està preparada per assessorar-te en cada pas del camí, ja sigui si necessites informació sobre els requisits legals per a la creació d’una empresa, el registre de marques o l’obtenció de llicències específiques, permisos o certificats digitals. L’àmplia experiència en l’àmbit empresarial dels experts de Cambra garanteix rebre el suport necessari per complir amb les regulacions i evitar possibles obstacles en el teu camí cap a l’èxit.

Tipus de tràmits administratius

La Cambra de Comerç de Barcelona ofereix una àmplia gamma de serveis relacionats amb la gestió de tràmits administratius per satisfer les necessitats de les empreses en les diferents etapes del seu creixement i desenvolupament. A la Cambra posem a la disposició de l’empresari la gestió dels següents tràmits:

  • Tramitació d’expedients de l’Oficina de Gestió Empresarial (OGE). A la Cambra tramitem expedients de l’Oficina de Gestió Empresarial de la Generalitat de Catalunya. T’informem i assessorem sobre tràmits per obrir, ampliar, modificar dades o traslladar activitats empresarials de diverses àrees i te’ls gestionem.
  • Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). Si estàs pensant a crear una empresa, a la Cambra t’ho gestionem de manera gratuïta, et donem d’alta dels autònoms i constituïm la teva Societat Limitada (SL) sense necessitat de visitar Hisenda ni la Seguretat Social.
  • Certificats digitals. Et facilitem la gestió i obtenció de certificats digitals qualificats com el d’apoderat, corporatiu, autònom, autònom col·legiat, segell electrònic, de ciutadà, de representant legal i el certificat digital EPREL.
  • Tràmits per a la internacionalització. Si la teva empresa es dedica al comerç internacional, podem facilitar els teus tràmits d’importació i exportació, certificacions i altres procediments necessaris per a l’intercanvi de mercaderies.
  • Altres certificats. Tramitem els certificats que necessites per a la teva activitat mercantil, com el certificat de grandària empresarial, de coneixement de marca, d’usos i costums mercantils, de capacitat i moralitat mercantil i de pertinença al cens de la Cambra.

La Cambra de Comerç de Barcelona s’ha consolidat com un recurs essencial per a aquells que desitgen navegar pel món empresarial de manera eficient i efectiva. No perdis temps i esforç en el complex món dels tràmits administratius. Confia en l’experiència i el coneixement de la Cambra per dur a terme les gestions necessàries i assegurar-te de complir amb tots els requisits legals. A través de la seva àmplia gamma de serveis, que inclouen la gestió de tràmits administratius, autorització de tràmits administratius i assessorament personalitzat per crear una empresa, la Cambra simplifica i agilitza els processos burocràtics, permetent als empresaris centrar-se en el seu creixement i desenvolupament.