Categories Innovació
Categories Innovació

Innovació

Fomenta el creixement del teu negoci mitjançant la millora dels teus  productes, processos i gestió comercial.

Serveis Innovació

L’avenç tecnològic i la innovació s’han convertit en pilars fonamentals per al creixement i la competitivitat de les empreses en el segle XXI. En aquest context, la Cambra de Comerç de Barcelona es posiciona com un aliat estratègic per a fomentar la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació (R+D+I) en l’entorn empresarial. A través dels seus Serveis R+D+I, la Cambra impulsa la creació i l’aplicació de coneixement facilitant el desenvolupament de projectes innovadors i col·laborant estretament amb les empreses per potenciar la seva capacitat d’adaptació i èxit en un món empresarial en constant evolució.

Serveis R+D+I

La Cambra de Comerç de Barcelona ofereix una àmplia gamma de serveis relacionats amb la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació (R+D+I). Aquests serveis abasten des de l’assessorament i el finançament fins a la formació i la internacionalització de projectes.

 • Cambra certifica: Certifica’t amb rigor, auditors compromesos i experiència sectorial.
 • Innovació i acompanyament empresarial:  T’escoltem i t’acompanyem individualment per impulsar la teva empresa a través de diferents programes i acompanyament en innovació, sostenibilitat i indústria, i a través de formació i assessorament fiscal, comptable i laboral.
 • Suport a l’emprenedoria: Rep informació pràctica i assessorament gratuït o participa en el programa READY per a aclarir les teves idees.
 • Projectes europeus: Participa en projectes europeus de la Cambra de Barcelona i comparteix els teus coneixements sobre nombrosos temes i sectors. Els projectes europeus inclouen l’organització de jornades que permeten tant comunicar les oportunitats i beneficis que ofereixen aquests projectes a les empreses com divulgar els seus resultats i impacte.
 • Informació i sensibilització: Participa en jornades i trobades amb altres empresaris i troba solucions tecnològiques i clients potencials al teu abast.
 • Solucions i tecnologies: Aprèn a implementar noves eines tecnològiques i certifica’t.
 • Solucions de comerç i turisme: Troba solucions d’innovació i dinamització comercial i turística, viatjant i inspirant-te gaudint de noves experiències.
 • International landing services: Serveis globals per a la promoció del negoci exterior a Barcelona i Catalunya.
 • Formació: La Cambra de Comerç de Barcelona ofereix programes de formació especialitzats. Aquests programes estan dissenyats per proporcionar als participants els coneixements i habilitats necessaris per a estar actualitzats i impulsar la innovació a les seves empreses.
 • Estudis econòmics: Manteniu-vos actualitzats amb les lectures en profunditat que s’ofereixen en Cambra sobre temàtiques diverses, com l’evolució de la inversió estrangera, l’impacte dels diferents escenaris polítics sobre les empreses, els indicadors de risc econòmic i financer, la presència de les dones en el món empresarial i un llarg etcètera.
 • Actes: Participa als esdeveniments i jornades que organitza la Cambra.
 • Consultes Cambra: Si formes part de Cambra pots informar-te, resoldre els teus dubtes i votar.