Formació

Descobreix l’àmplia oferta de cursos i programes formatius que t’oferim

En un món empresarial en constant evolució, la formació contínua s’ha convertit en un factor clau per al creixement i l’èxit de les empreses. En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Barcelona ofereix una àmplia diversitat de cursos de formació a Barcelona per satisfer les necessitats de professionals i empresaris/es. En concret, els programes formatius s’ajusten a les necessitats particulars de cada participant, oferint modalitats tant en línia com presencials o híbrides, així com cursos personalitzats per a les empreses. A més, existeix la possibilitat de rebre bonificacions i realitzar cursos subvencionats.

Agenda Formació

Veure tot

Cursos de formació de la Cambra de Comerç de Barcelona

Els cursos de formació de la Cambra de Comerç de Barcelona són reconeguts per la seva qualitat i rellevància en l’àmbit empresarial. Impartits per professionals qualificats i amb àmplia experiència en les seves respectives àrees, els cursos estan dissenyats per brindar coneixements actualitzats i pràctics que es poden aplicar immediatament en l’entorn laboral.

El coneixement complet del mercat on es treballa és imprescindible per aconseguir l’èxit professional i, per a això, és necessari estar en constant aprenentatge. A la Cambra hi trobaràs una gran varietat d’àrees amb multitud de cursos especialitzats a l’abast de tota mena d’empreses: startups, pimes, grans empreses i entitats públiques.

Àrees de formació

A la Cambra hi trobaràs una àmplia oferta formativa en diverses àrees clau per al desenvolupament empresarial. Aquestes àrees de formació abasten des d’aspectes tècnics i especialitzats fins a habilitats gerencials i estratègiques. A continuació, et presentem les àrees de formació:

 • Management i gestió empresarial. Formació orientada a la planificació i organització d’empreses pel bon funcionament d’aquestes. Dins d’aquesta àrea hi ha diferents cursos disponibles orientats a la protecció de dades, atenció al client i resolució de conflictes, gestió àgil amb Scrum, direcció i planificació de projectes, entre d’altres.
 • Informàtica i programari. Cursos sobre el funcionament de diverses eines informàtiques per desenvolupar les seves utilitats i aplicacions i adaptar-les a l’empresa. Entre el ventall de propostes hi ha programes formatius sobre Outlook i OneNote, Power Query, Power BI, Excel, SEU, Office, videomarketing, etc. 
 • Comercial i màrqueting. Descobreix com desenvolupar estratègies efectives en l’àrea comercial i de màrqueting rebent solucions i formació en la gestió, planificació i direcció de vendes, branding, comunicació i ecommerce.
 • Comerç internacional. Obtingués els coneixements necessaris per expandir el negoci més enllà de les fronteres locals. Rep formació sobre importació, exportació, logística internacional i legislació i gestió duanera.
 • Recursos humans. Forma’t i especialitza’t en diferents camps de l’àrea de recursos humans a través dels cursos de la Cambra. Aprèn com funcionen i s’apliquen diferents plans i protocols en una empresa, gestiona les nòmines, contractacions i plans de formació o coneix noves tècniques per realitzar millors processos de selecció. 
 • Prevenció, qualitat i medi ambient. Rep la formació necessària per a la prevenció de riscos i millores en la qualitat de la teva empresa.
 • Comptabilitat i finances. Forma’t en finances i comptabilitat a través de programes i cursos sobre tresoreria o especialitza’t en la gestió d’impostos especials o la interpretació de balanços.
 • Desenvolupament personal. Adquireix i millora les habilitats personals per al lideratge de les persones del teu equip en la teva empresa, i aprèn a afrontar i superar amb facilitat situacions del teu dia a dia professional.
 • Digitalització. Rep formació sobre ciberseguretat, autoprotecció davant ciberatacs, Power Apps o WhatsApp Business, entre d’altres, perquè puguis desenvolupar les seves utilitats i aplicacions i adaptar-les a l’empresa.
 • Idiomes i certificacions. Trenca les barreres nacionals aprenent nous idiomes i obtenint certificacions.  
 • Producció i logística. Especialitza’t en l’organització d’una empresa o d’un servei, especialment de producció-distribució gràcies als diferents cursos sobre gestió de magatzems, transports o manteniment. 
 • Blockchain. Coneix aquesta tecnologia revolucionària i aplica-la a projectes de la teva empresa.
 • Formació a mesura. Creem programes de formació a mida per cobrir les necessitats de cada empresa.
 • Formació subvencionada. Forma’t a través dels cursos i programes sense costos per a empresaris i autònoms que oferim a la Cambra de Comerç de Barcelona.

La formació és un pilar fonamental per al creixement i l’adaptació en el món empresarial actual. A la Cambra, entenem la importància de mantenir-se al dia i adquirir noves habilitats per destacar en un entorn competitiu. És per això que la nostra àmplia gamma de cursos de formació, que abasteixen àmbits com el màrqueting, el comerç internacional, la gestió empresarial i la innovació, està dissenyada per proporcionar programes de qualitat que impulsen tant el desenvolupament professional com empresarial. Aprofita l’oportunitat de potenciar la teva carrera o empresa amb els cursos de formació de la Cambra!