Emprenedoria

Emprenedoria

Converteix la teva idea en una realitat empresarial

L’emprenedoria és la força que impulsa la innovació i el creixement econòmic. En un món en constant evolució, els emprenedors exerceixen un paper vital en convertir idees en realitats i crear oportunitats de negoci per generar ocupació. La Cambra de Comerç de Barcelona està compromesa amb el foment i el suport a la cultura empresarial, per això ofereix una gran varietat de serveis per a emprenedors i suport perquè assoleixin els seus objectius.

 Serveis per a emprenedors

La Cambra de Comerç de Barcelona entén els desafiaments i les necessitats dels emprenedors i per això ha desenvolupat una àmplia gamma de serveis a favor de les iniciatives empresarials. Des de l’assessorament inicial fins al suport continu, la Cambra posa a disposició l’acompanyament necessari per a aconseguir l’èxit en la innovació i l’emprenedoria.

  • Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE): Elaborem els tràmits per donar-te d’alta al règim d’autònoms i constituïm la teva empresa de manera gratuïta.
  • Suport a l’emprenedoria: Informa’t sobre com emprendre a través d’experts i el programa READY.
  • Accés a finançament: T’orientem, assessorem i facilitem l’accés a finançament de microcrèdits per a emprenedors.
  • Innovació i acompanyament empresarial: Converteix-te en un expert de l’emprenedoria acudint a jornades, tallers i compartint coneixements amb experts en el procés d’innovar i emprendre.

    L’emprenedoria és un camí desafiador, però també ple d’oportunitats. A la Cambra de Comerç de Barcelona ens comprometem a ser el teu aliat i brindar-te el suport necessari per convertir la teva idea en una realitat.