Treballar amb nosaltres

Creix professionalment a la Cambra

A la Cambra de Comerç Barcelona oferim un entorn laboral dinàmic i en creixement constant, on es valoren l’excel·lència, la col·laboració i la passió per la feina. La Cambra és el lloc adequat per trobar feina a Barcelona, on desenvolupar la teva carrera professional en un ambient estimulant i formar part d’un equip compromès amb l’impuls empresarial. Descobreix les diferents oportunitats que et brindem per unir-te a la Cambra de Barcelona i contribuir al nostre objectiu comú: fomentar el creixement de les empreses a la demarcació.

Pràctiques professionals

Si ets estudiant o acabat de graduar i desitges adquirir experiència en un entorn empresarial dinàmic, les nostres pràctiques professionals són una excel·lent opció per impulsar el teu desenvolupament professional. A la Cambra de Comerç Barcelona oferim programes de pràctiques a diverses àrees on podràs posar a prova els teus coneixements acadèmics, adquirir noves habilitats i treballar en projectes rellevants que contribueixin al creixement de l’organització i et brindin una visió àmplia del món empresarial.

Actualment oferim pràctiques professionals en les àrees següents:

  • Departament d’Internacionalització
  • Departament de Persones

Les persones interessades han d’enviar el Currículum Vitae a cv@cambrabcn.cat.

Ofertes de feina

Si estàs a la recerca de noves oportunitats laborals i vols formar part d’un equip divers i multidisciplinari, et convidem a explorar les nostres ofertes de treball a Barcelona. Busquem constantment professionals amb talent i apassionats que vulguin contribuir amb la seva experiència i coneixements a impulsar el desenvolupament empresarial.

Les nostres ofertes de treball abasten diferents àrees i nivells de responsabilitat, des de llocs executius i gerencials fins a rols especialitzats en àrees com a màrqueting, finances, recursos humans, tecnologia i molt més. Valorem l’esperit emprenedor, la capacitat de treball en equip i la iniciativa, tot oferint un entorn de treball estimulant i oportunitats de creixement i desenvolupament professional.

Informació sobre actuals vacants:

Tècnic/a Departament Transformació Digital ‘Oficina Acelera Pyme’

Consultor/a d’infraestructures (Gabinet d’Estudis)

Analista econòmic/a (Gabinet d’Estudis)

Les persones interessades han d’enviar el Currículum Vitae a cv@cambrabcn.cat.

Contacta amb nosaltres

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres omple el formulari: