Club Cambra

Modalitats de Soci

Fes-te soci!

El Club disposa de tres modalitats de Soci: Business, Corporate i Premium. Totes elles permeten gaudir dels serveis i avantatges del Club amb el pagament d’una quota anual.

Escull la que millor s’ajusti a les teves necessitats i comença a gaudir dels avantatges del Club Cambra.

Club Business
Preu 900€

Club Corporate
Preu 3500€

Club Premium
Preu 7000€

Club Business

Fer-te Soci Business et permetrà gaudir dels avantatges del Club.

Aquests avantatges han estat dissenyats per tal de potenciar el networking, a través dels esdeveniments del Club, i oferir visibilitat de l’empresa sòcia.

Així mateix, aquesta membresia permet gaudir dels nostres espais flexibles i sales de reunions a preus especials. Amb accés a acords de tercers i orientació estratègica.

Club Corporate

Fer-te Soci Corporate et permetrà gaudir dels avantatges del Club amb accés il·limitat als esdeveniments del Club, jornades de networking i visibilitat reforçada de l’empresa sòcia.

Accés a espais de lloguer  flexibles i sales de reunions així com a espais polivalents. Rebràs també accés a acords de tercers, orientació estratègica, i serveis de Cambra a preus especials.

Club Premium

Fer-te Soci Premium et permetrà gaudir dels avantatges del Club amb accés il·limitat als esdeveniments del Club, jornades de networking, visibilització al major nivell de l’empresa sòcia i accés a la generació de negoci.

Accés a espais de lloguer  flexibles, sales de reunions així com a espais polivalents. Rebràs també accés a acords de tercers i serveis de Cambra a preus especials.