Xarxa de negocis Cambra

Fem gran el teu negoci!

Esdeveniments

1 acte trimestral

2 afterwork anuals

Espais

X hores en sales de reunions

Orientació

Prediagnosi. 40 preguntes + atenció personalitzada

Visibilitat

Espai Web

Espai Newsletter/banners

Accords amb tercers

Fira Barcelona

Onboarding

Virtual

Per entrar a formar part de la Xarxa de Negocis Cambra, en primer lloc, cal acreditar-se com a empresari/ària (NIF I CIF) i emplenar el formulari d’accés definint un perfil introductori sobre la vostra empresa (sector, territori, influència, etc.).

Contactarà amb tu un assessor i, una vegada validada la informació et convidarem a conèixer un equip de treball. Si és del teu interès, un cop formalitzada l’alta, passaràs a formar part d’un equip de treball amb l’objectiu de promoure la interconnexió entre els seus membres i fomentar el creixement del teu negoci. Per fomentar les sinèrgies, s’organitzaran reunions setmanals (48 reunions a l’any) que serviran com a punt de trobada entre els empresaris/es dels equips i motivaran la creació de vincles comercials i de negocis.

Què em pot aportar la Xarxa de negocis Cambra?

Què representa la Xarxa de Negocis Cambra?

Descobreix les jornades de la Xarxa

Durant tot l’any, la Xarxa de negocis Cambra organitza diverses jornades amb tots els seus grups membres distribuïts per tot el territori. Aquestes trobades, que reuneixen més de 150 professionals i emprenedors/es, tenen com a objectiu fomentar la creativitat i impulsar les sinergies entre els diferents grups, amb el propòsit de potenciar els teus contactes i enfortir les teves oportunitats de negoci.

InspirationDay

InspirationDay esdevé una trobada per fomentar la inspiració i disrupció entre tots els membres de la Xarxa de la mà d’un expert en l’àmbit de la digitalització, creativitat o comunicació.  

XarxaAddictes

La jornada XarxaAddictes és la trobada anual de la Xarxa de negocis Cambra que fa balanç de l’activitat al llarg de l’any i que destaca els membres més actius dels diferents grups de treball.

FAQs

A cada equip només hi haurà un empresari/a d’un sector/indústria en concret. Per tant, els equips seran transversals i complets.

La quota anual permet l’assessorament mensual i personalitzat dels objectius de cada membre, l’assistència a les 48 reunions anuals per teixir aliances comercials i l’accés a l’App exclusiva, on es troben tots els membres que formen part de la Xarxa de Negocis Cambra.

Primer de tot, cal acreditar-se com a empresari/a, omplint el formulari de petició d’accés. Després, un dels nostres assessors es posarà en contacte per explicar de manera personalitzada el funcionament del servei. Igualment, indicant-nos el vostre interès a Contacta’ns. En breu us contactarem per donar-vos més informació.

Sí, perquè és l’eina vehicular per enfortir les relacions amb altres empreses.

2 opcions de visita sense ser membre.

Els membres poden visitar la resta d’equips de la Xarxa, amb el vistiplau de l’equip que es visita.

El preu de la quota de permanència és d’un any, renovable anualment.

Totes les reunions són presencials. Les reunions sectorials entre equips de diferents territorials de la Cambra es podran fer presencials i també online.

Empresaris/es del mateix grup que estiguin interessats/des en representar i coordinar el seu equip. Tot supervisat pel responsable de l’equip i amb el suport del representant de la cambra territorial, així com la Direcció de la Xarxa de Negocis Cambra.

T’interessa?