Plans de Digitalització

Transforma digitalment el teu negoci i competeix amb èxit

L’Oficina de Transformació Digital posa a l’abast de les empreses el desenvolupament de plans de digitalització.

Són programes d’assessorament realitzats per experts en competitivitat empresarial i digitalització que tenen com a objectiu millorar la competitivitat i potenciar la transferència de coneixement tecnològic en el teixit empresarial català.

Desenvoluparem un pla d’accions per transformar els negocis, en 3 sessions d’una hora i mitja cadascuna:

  • Sessió 1: Anàlisi de dades previ de l’empresa a partir d’un preqüestionari amb les dades bàsiques de l’empresa i realització d’un DAFO detectant els principals punts de millora.
  • Sessió 2: Trobada amb l’empresa per analitzar les diferents àrees per tal d’avaluar el grau de maduresa digital de la indústria per elaborar el Pla de digitalització i proposta d’actuacions.
  • Sessió 3: Trobada de presentació i lliurament del Pla de digitalització a l’empresa, amb el detall de les actuacions prioritàries identificades per iniciar el procés de transformació digital.

Opcional: Suport personalitzat a les empreses en la selecció de solucions i proveïdors del Pla de digitalització de 10 hores.Contacta amb nosaltres i t’assignarem el consultor del Hub cambraDigital expert en el teu sector i mida d’empresa.

Informació del servei

Fitxa del producte

Icona de preu Preu A partir de 1.900 euros

Contacte

Icona de correu electrònic de contacte Email serveistic@cambrabcn.cat
Icona de demanar informació Demana més informació

Vols saber més de Plans de Digitalització?