Xarxa territorial

Ens apropem per estar al vostre costat

10 Cambres territorials i 1 Punt de servei per impulsar els vostres negocis

La Cambra de Comerç de Barcelona disposa d’una xarxa territorial pròpia on atendre i oferir atenció a les empreses i persones autònomes del territori. En concret, la corporació suma a la seu central i institucional de Barcelona un total de 10 Cambres territorials i 1 Punt de servei.

A les esmentades Cambres territorials es constitueix un consell format per fins a un màxim de 10 electors de la corporació, designats pel Ple a proposta del Comitè Executiu, establerts a municipis de l’àmbit territorial de la delegació corresponent. El president de la Cambra nomena com a president/a del consell de la Cambra territorial un dels electors que el constitueixen, el qual presideix el consell de la seva delegació i pot participar en el Ple amb veu, però sense vot, quan se’l convoca.

Aquesta representativa territorial és l’aplicació de l’article 10 de la Llei 14/2002, el qual enuncia que les cambres poden crear delegacions i oficines en llur respectiu àmbit territorial. 

Comarques barcelonines

L’àmbit territorial de la Cambra comprèn tota la província de Barcelona, amb l’excepció dels territoris que formen part de les demarcacions de les cambres de Manresa, Sabadell i Terrassa.

Més específicament, l’àmbit d’influència directe de la Corporació inclou les poblacions de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat (excepte Olesa de Montserrat), el Barcelonès, el Berguedà (excepte Gósol), Cardona, el Garraf, el Maresme, el Moianès (només Castellcir, Castellterçol, Sant Quirze Safaja i Collsuspina), Osona (excepte Espinelves, Vidrà i Viladrau) i el Vallès Oriental.