La Cambra del Maresme i la FAGEM organitzen un curs d’innovació per a comerciants basat en Design Thinking

El programa pretén orientar les empreses perquè aprenguin a identificar i adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors, i serà impartit per professionals del TecnoCampus de Mataró.

La Cambra del Maresme i la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) organitzen un curs per a comerciants on s’ensenyarà a implementar la metodologia Design Thinking per innovar de forma pràctica en els seus negocis.

Mitjançant la metodologia Design Thinking, els negocis poden identificar què és el que realment necessita el client, quines són les seves preferències i/o inconvenients, pensar solucions originals a aquestes necessitats i implementar-les el més aviat possible, amb un important estalvi econòmic.

La voluntat d’aquest curs és que, en un context pandèmic on és molt probable que les percepcions, les necessitats i les prioritats dels clients canviïn, els comerços siguin capaços d’anticipar-se, adaptar-se a les transformacions del mercat i ser més innovadors per tenir un avantatge competitiu.

La formació constarà de 8 sessions de 3 hores (24 hores en total) els dies 30 de setembre, 5, 7, 14, 19, 21, 26 i 28 d’octubre, i serà impartida per 2 professionals del TecnoCampus de Mataró.

Els assistents aprendran a empatitzar amb els clients per comprendre i descobrir les seves necessitats, entendre els seus comportaments i estimular la creativitat per generar idees originals i innovadores, amb una metodologia que combina exercicis, casos pràctics i debats participatius.