La Cambra de Barcelona i Cambra Certifica renoven el seu compromís per continuar oferint solucions de certificació a les empreses del territori

L’acord també promourà la implementació de noves certificacions en matèria de sostenibilitat i busca agilitzar els processos de tramitació perquè les empreses aconsegueixin les seves certificacions de manera més immediata, afavorint la competitivitat. 

La Cambra de Comerç de Barcelona i Cambra Certifica han renovat aquest mes el seu acord de mantenir el punt de Cambra Certifica dins les oficines de la corporació, el qual des de fa anys és un espai de referència per a totes les empreses de la demarcació de Barcelona que busquen suport en matèria de certificació.  A més, el nou acord entre la corporació i Cambra Certifica incorporarà noves solucions de certificació pel que fa a la sostenibilitat i es compromet a agilitzar el procés de tramitació perquè les empreses aconsegueixin les seves certificacions d’una manera més immediata.  

Des que el 2016 es va firmar el primer acord amb Cambra Certifica, la Cambra de Comerç de Barcelona ofereix el teixit empresarial del territori l’opció de comptar amb una entitat de referència i confiança que avala i certifica qüestions com la qualitat, el medi ambient, la seguretat i la salut laboral de  l’empresa. L’objectiu d’aquestes certificacions és que les empreses millorin la seva transparència i augmentin la confiança i competitivitat dins del mercat actual.  

Cal destacar que la trajectòria de Cambra Certifica compta amb una llarga experiència de col·laboració i guiatge pel que fa a la certificació d’empreses emblemàtiques del territori català, com són el Circuit de Catalunya i el Grup Texia. A banda, la filosofia de l’entitat està basada en el rigor tècnic i la proximitat, cosa que l’ha convertit en un referent de les auditories de certificació.  

Per últim, l’acord afavorirà que es puguin mantenir les consultes presencials i que l’empresariat tingui un espai de consulta el qual recórrer per abordar la certificació en múltiples àmbits, des de les tradicionals ISO, fins a les més noves certificacions relacionades amb la sostenibilitat o la seguretat de la Informació, les quals compten amb sessions gratuïtes per informar amb més detall sobre els seus avantatges a les empres. Per a més informació, es pot consultar el següent enllaç: www.cambrabcn.org/es/que-te-ofrecemos/soluciones-a-tu-alcance/sesiones-y-jornadas-informativas/cambra-certifica