La Cambra assessorarà 400 joves emprenedors durant el Bizbarcelona

Internacionalització, a través de la iniciativa Bizexporta i assessorament a joves emprenedors, principal aposta de la corporació.

La Cambra de Comerç de Barcelona preveu assessorar 400 emprenedors durant els dos dies que dura el Bizbarcelona. En la sisena edició del saló, que se celebra els dies 1 i 2 de juny a Fira de Barcelona, la Cambra fa una aposta especial pels joves i per la per la internacionalització, a través de la iniciativa Bizexporta. 

Assessorament a joves emprenedors 

La Cambra de Barcelona aposta de nou per Bizbarcelona com a marc idoni per oferir serveis de suport a l’emprenedoria, promovent assessoraments gratuïts d’anàlisi de la viabilitat de plans de negoci, facilitant recursos específics per a les dones emprenedores, i orientant en matèria de finançament els autònoms i les microempreses.

Enguany, però, s’amplia el ventall d’assessoraments, integrant solucions específiques per a joves. En aquest sentit, la Cambra de Barcelona explicarà l’ajuda que ofereix a menors de 30 anys amb inquietuds, i inclús promourà un concurs d’idees, el premi del qual és la participació en uns itineraris juvenils especialment concebuts per qualificar-se en emprenedoria, i per ocupar-se.

La Cambra preveu assessorar 400 emprenedors des de l’estand D101 del Bizbarcelona, durant els dos dies que dura el saló.