Barcelona avança cap a la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa

Fins a la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, es durà a terme un programa pilot per validar el model organitzatiu de prestació del servei.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, signen l’acord per a la implementació del servei de Front Office de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE).

Aquesta esdevindrà l’espai referent d’interlocució amb les empreses de Barcelona, el talent estranger interessat en generar una activitat econòmica i instal·lar-se a la ciutat i aquells projectes empresarials en vies ja de constitució.
Es tracta, doncs, d’una aposta municipal pionera que neix amb la vocació de servei a les empreses on s’oferirà informació, acompanyament i assessorament de valor afegit amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de les empreses; integrar en un mateix espai físic tots els serveis de suport i tràmits municipals; i, en definitiva, fer de Barcelona una ciutat on sigui fàcil crear i fer créixer una empresa.

Fotos disponibles http://bit.ly/197eLn6