Vilanova i la Geltrú acull la Girafeina amb més de 150 ofertes laborals

La trobada, que se celebrarà el pròxim divendres, 10 de novembre, de 9h a 15h a l’Edifici la Paperera de Vilanova i la Geltrú, permetrà als joves lliurar personalment el seu currículum a les empreses.

La Cambra de Comerç de Barcelona al Garraf presenta la Girafeina, la fira d’ocupació destinada a impulsar la inserció laboral dels joves a la comarca. Una trobada que arriba per primer cop a la comarca i que aglutinarà la participació de 22 empreses, les quals oferiran més de 150 ofertes de feina.

La iniciativa, que tindrà lloc el pròxim divendres, 10 de novembre, de 9h a 15h, a l’Edifici la Paperera (C/ Unió 81-81, de Vilanova i la Geltrú), es desenvoluparà en el marc del programa de Garantia Juvenil de PICE i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Institut Municipal d’Educació i Treball de Vilanova, l’Oficina de jove del Garraf i Mecabit.

Sota l’eslògan “Tens 1 dia per trobar feina”, la fira permetrà als joves ja inscrits mantenir un contacte directe i personal amb les més de 20 empreses presents a la cita i entregar en persona al seu currículum a les vacants de feina disponibles. En concret, la trobada esdevindrà un aparador de les sortides laborals que s’ofereixen al Garraf, connectant els requisits sobre perfils professionals de l’empresariat amb l’oferta de qualificació formativa dels joves.

A dia d’avui, l’esdeveniment ja compta amb més de 200 joves inscrits que interactuaran amb les empreses participants de diversos sectors econòmics, des de serveis d’assessoria fiscal i comptable, a l’educació social, la restauració, l’hostaleria o la logística. La Cambra ha habilitat la següent pàgina web (ja.cat/girafeinagarraf) per formalitzar les inscripcions i publicitar-hi totes les ofertes laborals.