Una nova fórmula a Igualada: nous cicles de Laboratori FP Dual amb especialització paperera

El proper curs escolar s’impartiran a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada dos nous cicles de Laboratori amb especialització paperera 

El proper curs escolar s’impartiran a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada dos nous cicles de Laboratori amb especialització paperera “Cicle Formatiu de Grau Superior de Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat (especialització química paperera)” i “Cicle Formatiu de Grau Mitjà Operacions de Laboratori (especialització química paperera)”.   

La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva Delegació a l’Anoia, i les indústries papereres de la comarca treballen des de fa temps per fer una adaptació curricular d’aquests nous cicles per adequar-los  a la demanda del sector. 

Aquests nous cicles tenen una durada de dos anys i s’impartiran en modalitat Dual. El format Dual permet que l’alumnat assoleixi part de la seva formació a l’empresa i, per aquest motiu, en el segon curs realitzarà unes 900 hores remunerades, amb alta a la seguretat social, en una de les més de 20 empreses del sector que participen en aquest projecte.   

Aquests cicles de Laboratori orientats al sector paperer només s’ofereixen a Igualada. Els terminis de preinscripció per cursar els cicles formatius són del 18 al 25 de maig pel cicle de grau mitjà i del 26 de maig a l’1 de juny pel cicle de grau superior.