Tret de sortida a la campanya per captar empreses que incorporin l’FP dual al Maresme

Amb aquesta campanya es pretén aconseguir que la majoria d’empreses que acullen alumnes en pràctiques puguin optar a participar en l’FP dual. L’aplicació de l’FP dual a Catalunya requerirà 20.000 empreses preparades per millorar la qualificació dels seus futurs treballadors.

La Cambra de Comerç de Barcelona en representació del Consell de Cambres de Catalunya i el Departament d’Ensenyament han iniciat ahir la campanya per captar empreses del Maresme que vulguin desenvolupar la formació professional dual.
Així ho han explicat ahir al vespre per part de la Generalitat, Melcior Arcarons, director general de Formació Professional i Josep Vicent Garcia (director dels Serveis territorials d’Ensenyament Maresme-Vallès Oriental). Per part de la Cambra, hi ha participat, el director de Delegacions, Josep Francí en un acte a la seu de la Cambra a Mataró (Tecnòpolis), amb empresaris i agents implicats.
La campanya, que s’inicia ara i es durà a terme durant tot el 2014, inclou jornades informatives arreu de Catalunya amb empresaris de diferents sectors econòmics.