Tret de sortida a la campanya per captar empreses que incorporin l’FP dual al Baix Llobregat

L’aplicació de l’FP dual a Catalunya requerirà 20.000 empreses preparades per millorar la qualificació dels seus futurs treballadors. Amb aquesta campanya es pretén aconseguir que la majoria d’empreses que acullen alumnes en pràctiques puguin optar a participar en l’FP dual.

La Cambra de Comerç de Barcelona en representació del Consell de Cambres de Catalunya i el Departament d’Ensenyament han iniciat la campanya per captar empreses del Baix Llobregat que vulguin desenvolupar la formació professional dual.
Així ho han explicat aquest vespre, per part de la Generalitat, el director dels Serveis Territorials al Baix Llobregat, Josep Mª Pérez Rodríguez i José Antonio Martín Soler, subdirector general de Programes, Formació i Innovació. Per part de la Cambra, hi han participat, el delegat de la Cambra al Baix Llobregat, Carles Guilera i el director de Delegacions, Josep Francí en un acte a la seu de ProCornellà, amb una seixantena d’empresaris i agents implicats.
La campanya, que s’inicia ara i es durà a terme durant tot el 2014, inclou jornades informatives arreu de Catalunya amb empresaris de diferents sectors econòmics.

  • Descarregar

    NP presentació FP Dual Baix Llobregat.pdf