Samsung i la Cambra de Barcelona signen un acord per fomentar el desenvolupament econòmic

La companyia sudcoreana es converteix en Soci Institucional de la Cambra per afavorir l’activitat econòmica a través de diferents activitats a Catalunya. 

Samsung Electronics Co., Ltd., líder mundial en tecnologies de convergència digital, i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un acord de col·laboració pel qual Samsung es converteix en Soci Institucional de la Cambra. L’objectiu d’aquest acord és afavorir l’activitat econòmica i desenvolupament tecnològic de les empreses de la regió, a través de diferents iniciatives.

Amb més de 125 anys d’història, la Cambra és una de les institucions més representatives de la societat civil catalana, i té com a objectiu contribuir al progrés, garantint la promoció de l’activitat econòmica i empresarial, i garantint el desenvolupament sostenible del territori.

Amb aquesta col·laboració, la Cambra de Barcelona i Samsung busquen poder apropar la tecnologia a les empreses a través de diferents accions, i potenciar la productivitat i la innovació a les empreses catalanes. Entre les accions que destaquen estan les trobades econòmiques (Dinars Cambra), les jornades business i el Dia de la Cambra. 

La figura de Soci Institucional neix per aquelles empreses que comparteixen amb la Cambra l’objectiu d’afavorir l’activitat econòmica i que estiguin interessades en contribuir al recolzament institucional de la Corporació. 

Amb aquest conveni, Samsung recolza l’activitat institucional que la Cambra desenvolupa amb el seu rol de font d’informació i d’opinió per a les empreses, institucions i administracions del país; i recolza el seu lideratge, el seu caràcter dinamitzador i de font de negoci. 

La Cambra, a través de la promoció i signatura d’aquest conveni, vol reforçar el seu paper d’interlocutor natural amb el teixit empresarial, i vol oferir un ventall d’avantatges i de serveis que ajudin les empreses a afrontar els nous reptes de futur i a ser més competitives.