Relleu a la delegació del Maresme de la Cambra de Comerç de Barcelona

David Marín substitueix Jordi Ferrer en el càrrec de delegat

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha anunciat el nomenament de David Marín com a nou president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Maresme. David Marín substitueix en el càrrec Jordi Ferrer. 

Nascut el 1962, és Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció de Màrqueting per EADA i ha cursat el Programa d’Alta direcció d’Empreses (PADE) d’IESE.

Casat i amb dos fills, el nou president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Maresme compta amb experiència en el sector del màrqueting en l’àmbit  industrial i és cofundador i CEO de l’empresa Inaccés Geotècnica Vertical, S.L., dedicada a l’enginyeria civil i, en concret, a la consolidació i estabilització de terrenys i talussos per a la protecció contra els despreniments, esllavissades i allaus de neu. Amb seu a Argentona, la companyia realitza projectes i obres a tot el territori espanyol i a diversos països (Andorra, França, Itàlia, Tunísia, Xile, Costa Rica i Romania).