Relleu a la delegació de l’Anoia de la Cambra de Comerç de Barcelona

Xavier Badia Teixidor substitueix Josep Vallès i Colom en el càrrec de delegat.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha anunciat el nomenament de Xavier Badia Teixidor com a nou president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia. Xavier Badia Teixidor substitueix en el càrrec Josep Vallès i Colom.

Nascut el 24 de gener del 1973 a Igualada, Xavier Badia Texidor és Diplomat en Administració i Direcció d’Empreses. El nou president de la Delegació a l’Anoia de la Cambra de Comerç de Barcelona pertany a la quarta generació al capdavant de Curtidos Badia, on ocupa els càrrecs de gerent i director comercial. Aquesta companyia igualadina del sector del cuir, fundada al 1889, exporta el 85% de la seva producció a l’estranger i és un dels principals proveïdors de pell per a marroquineria d’algunes de les firmes de moda més reconegudes del món.

El nou president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia té com a vocació el donar a conèixer la qualitat de la pell igualadina arreu del món i aconseguir el reconeixement d’aquesta indústria centenària.