Primer programa de directius en Direcció Logística i Operacions a la PIME

La delegació del Vallès Oriental de la Cambra de Comerç de Barcelona celebra l’èxit del programa que ha permès formar a responsables i directors logístics de diferents sectors industrials.

Barcelona, 21 de febrer de 2018.- El proper dijous 22 de febrer la delegació de la Cambra de Comerç al Vallès Oriental finalitzarà el primer curs de directius de Direcció logística i operacions a la PIME. Un curs que ha centrat els seus continguts en detallar una correcta planificació de la cadena de subministrament i en concret en optimitzar i millorar la gestió dels magatzems, els estocs i el transport, pilars de la logística empresarial. També ha permès oferir una visió tranversal de la cadena subministrament i alternar continguts teòrics i pràctics amb la finalitat de permetre als assistents tractar casos d’estudis i diferents tècniques i eines. La participació al programa ha estat notable, ja que ha comptat amb l’assistència de responsables i directors de logística de diferents sectors industrials.

A causa del gran èxit de la present edició, la Cambra de Comerç de Barcelona amplia l’oferta de programes dirigits a directius i convoca una nova convocatòria de l’anterior curs i un nou programa sota el títol Desenvolupament exterior de la PIME. Aquest darrer que s’iniciarà al maig, té com a objectiu plantejar l’estratègia global internacional d’una PIME. El curs aborda els aspectes financers i de màrqueting més destacats i necessaris per donar resposta al desafiament exportador en què es troben avui en dia les empreses.

L’oferta formativa la completen tallers com: Com defensar idees, que pretén aprendre i conèixer els secrets vinculats en la influència i la persuasió, o Productivitat personal, que centra el seu objectiu en tractar de millorar l’efectivitat de la feina que desenvolupem diàriament. La Cambra de Comerç de Barcelona, amb la voluntat de promoure l’activitat econòmica i empresarial, referma la seva intenció de donar suport a la gestió i direcció de les empreses i a la vegada actualitza l’oferta a les necessitats actuals del teixit empresarial.

  • Descarregar

    NP – taller directius logistica – Valles Oriental