PMP Prêt-à-Porter Cases i l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra estableixen aliances per promoure la igualtat de gènere en el sector de la construcció

A l’acte de signatura han assistit la presidenta de l’ODEE, Roser Xalabarder; la directora de Projectes de PMP Prét-à-Porter Cases, Míriam Sánchez; i també la directora de màrqueting i Comunicació de l’empresa, Júlia Camats.   

L’empresa de construcció PMP Prêt-à-Porter Cases i l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un acord per contribuir a visibilitzar la feina duta a terme per part de l’Observatori i treballar, així, per assolir una igualtat efectiva entre dones i homes al món laboral.    

A l’acte de signatura, que s’ha celebrat a les oficines de la corporació, hi han assistit la presidenta de l’ODEE, Roser Xalabarder, la directora de la Cambra de Comerç de Barcelona, Eva Borràs, i la directora de projectes de PMP Prét-à-Porter Cases, Míriam Sánchez, i també la directora de màrqueting i comunicació de l’empresa, Júlia Camats.  

L’acord de patrocini amb l’empresa PMP Prêt-à-Porter Cases té com a objectiu donar suport als estudis i propostes empesos per l’ODEE, que tenen com a finalitat posar en valor a la dona professional, emprenedora i empresària en el món econòmic actual; afavorir la presència i la visibilitat de la dona en els alts càrrecs directius, ja sigui des de la realització d’estudis i l’impuls de polítiques d’igualtat de gènere a la creació de jornades, cursos, seminaris o workshops adreçats a les dones. 

Amb aquesta col·laboració, l’ODEE suma forces per continuar vetllant perquè totes les dones que formen part del mercat de treball ho facin en igualtat de drets i oportunitats, sent capdavanteres i líders d’aquest creixement econòmic i social 

PMP Prêt-à-Porter Cases, líder en construcció industrialitzada  

L’empresa de construcció PMP Prêt-à-Porter Cases és un referent en el sector de la construcció industrialitzada. De fet, l’any 2016 va realitzar la construcció prefabricada de la primera llar bioclimàtica a Espanya: la casa kyoto, guanyadora de diversos premis i reconeixements. 

PMP Prêt-à-Porter Cases té més de 20 anys d’experiència dins del món de la construcció i està liderada per Montse Pujol, que ha guanyat el premi Lidera 2020 per l’aportació a la igualtat de gènere, la paritat en drets i deures i per la gestió de la conciliació laboral amb la vida familiar.

Aquest guardó reconeix una tasca prioritària de l’empresa com és la igualtat de gènere en un sector com el de la construcció, on “la cultura masculina que embolica aquest sector ha marcat durant molts anys els consells executius d’empreses i associacions”, segons Pujol.