Nou web per aglutinar i difondre tota la informació local

La Diputació i la Cambra de Barcelona creen un web per aglutinar i difondre tota la informació local, que permet consultar on-line més de 300 estudis territorials de la província de Barcelona.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona han presentat avui el nou web www.estudislocals.cat que permet consultar on-line els diferents estudis socioeconòmics que fan referència a la demarcació de Barcelona i al seu territori. Actualment es poden consultar al voltant de 300 estudis locals de tots els àmbits territorials.

La presentació ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i del vicepresident 2n i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Marc Castells. A continuació, Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica del Gabinet d’Estudis Econòmics i Infraestructures de la Cambra de Comerç de Barcelona ha fet la presentació pràctica del web d’Estudis Locals, i Jordi Boixader, Cap de la subsecció d’Innovació del Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, ha presentat l’Atles DEL.