Miquel Valls imposa la medalla d’honor de la Cambra a Jordi Ferrer

Jordi Ferrer rep el guardó per la seva tasca al capdavant de la delegació del Maresme des de l’any 2006.

La Casa Llotja de Mar/L’edifici de la Cambra de Comerç de Barcelona ha acollit la imposició de medalles d’honor als presidents de Consell de Delegació de la Cambra que han deixat el càrrec recentment. Miquel Valls ha guardonat amb la medalla d’honor de la institució als delegats de la Cambra al Berguedà, el Maresme i l’Anoia.

Jordi Ferrer va ser nomenat delegat de la Cambra de Barcelona al Maresme l’any 2006, després d’haver exercit com a vocal durant 8 anys, i va finalitzar-ne la seva trajectòria recentment.  El guardonat és advocat i com a empresari ha obert diversos despatxos a Menorca, Barcelona i Mataró. També destaca la seva tasca com a vicepresident primer de la Nova Aliança Mataronina, Mutualitat de Previsió Social i com a secretari del consell d’administració de diverses empreses.

A l’acte hi han assistit, a més dels homenatjats, l’actual coordinador de Delegacions de la Cambra, Oriol Guixà, el director de Delegacions de la Cambra, Josep Francí, i els actuals presidents de Consell de les delegacions de la Cambra.

Els presidents de Consell de la Delegació són nomenats pel president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s’exerceix fins a la renovació del Ple.