Miquel Valls és escollit membre del Consell General de la Federació Mundial de Cambres de Comerç

Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha estat escollit membre del Consell General de la World Chambers Federation, en la cinquena posició, dels 20 representants elegibles de tot el món. L’elecció de Miquel Valls en el càrrec, com a únic representant de les cambres espanyoles, consagra a nivell global la seva…

Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha estat escollit membre del Consell General de la World Chambers Federation, en la cinquena posició, dels 20 representants elegibles de tot el món.

L’elecció de Miquel Valls en el càrrec, com a únic representant de les cambres espanyoles, consagra a nivell global la seva projecció institucional i empresarial ja consolidada i reconeguda a l’Àrea Mediterrània i a Europa.

Les àrees d’interès per al president de la Cambra, i que defensarà davant de les cambres i institucions internacionals, són: l’obertura de les empreses, i en particular de les pimes, als mercats internacionals; i la millora de la productivitat basada en la innovació i formació dual de capital humà, mitjançant la transferència tecnològica i l’intercanvi de millors pràctiques entre unes institucions homònimes presents a tot el món.