Més de 20 multinacionals a la recerca de proveïdors de tecnologia avançada

La trobada es desenvoluparà en el marc de la fira In(3D)ustry From Need to Solutions i amb el suport de la Cambra i Fira de Barcelona.

Barcelona, 15 d’octubre de 2018.- La fira In(3D)ustry From Need to Solutions, que tindrà lloc del 16 al 18 d’octubre a la Fira de Barcelona Montjuïc, reunirà 25 multinacionals europees interessades en cercar proveïdors del sector de les tecnologies avançades de fabricació, gràcies a la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Fira de Barcelona.

Els potencials compradors que assistiran a la trobada tenen la intenció de cercar empreses especialitzades en la subcontractació del sector de les tecnologies avançades, que girin des de les activitats subcontractistes com la  mecanització, estampació, injecció plàstica, etc. i l’especialització empresarial en materials innovadors, electrònica, impressió 3D, robòtica, etc.

En concret, les multinacionals que figuren a l’acció representen una diversitat d’indústries, entre les quals destaquen: la ferroviària amb l’empresa SNCF, la militar amb Nexter, el sector robòtic amb Pal Robotics i les tecnologies mèdiques amb empreses com Imaginals.

Les trobades, que es desenvoluparan al llarg del dia 16, formen part del I B2B European Technology Buyers i tenen com a finalitat acostar potencials compradors interessats en cercar solucions tecnològiques avançades de fabricació amb empreses que estan plenament especialitzades en oferir solucions de fabricació amb tecnologia puntera i innovadora.

D’aquesta forma, In(3d)ustry segueix intensificant el seu paper d’altaveu de les millors aplicacions industrials en l’ecosistema de la fabricació additiva. Per aquest motiu, la Cambra de Comerç de Barcelona aposta per apropar aquelles empreses interessades en cercar solucions de fabricació a un esdeveniment clau per respondre els reptes més immediats del futur.

Barcelona Industry Week

La Barcelona Industry Week (BIW), és la setmana indústria a Barcelona, fruït de la unió de tres salons: In(3D)ustry From Need to Solutions, Healthio i IoT Solutions World Congress (IoTSWC). La fira, que s’inaugurarà demà al matí, comptarà amb l’assistència del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i donarà el tret de sortida a un esdeveniment que s’allargarà fins al dijous, 18 d’octubre, als recintes de Montjuïc i Gran Via.

En total, tres dies de fira que tenen com a objectiu avançar en el futur de la transformació digital de la indústria i reuní més de 21.000 visitants professionals i 450 empreses expositores.

IoT, Inteligencia Artificial, Blockchain, Indústria 4.0, Robótica o 3D són algunes de les tecnologies que avui en dia ja estan transformant la indústria. La BIW esdevé un aparador únic per oferir solucions tecnològicament avançades que abastin des del la matèria primera i la fabricació fins a l’automatització, connectivitat intel·ligent, ciberseguretat i transformació descriptiva.