L’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona impulsa una aplicació amb Google Glass per eliminar barreres de gènere

El prototip de l’aplicació ProfEye s’ha desenvolupat en el marc dels projectes del Centre de Creativitat Imagine 2013, en l’àmbit de l’empoderament de la dona.

Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona (Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1, Barcelona) la presentació dels projectes desenvolupats en el Centre de Creativitat Imagine al 2013. Aquest esdeveniment ha comptat amb la presència de de Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

El Centre de Creativitat Imagine està situat a Silicon Valley i està impulsat per Xavier Verdaguer, un emprenedor català en sèrie establert a Sant Francisco. Aquest centre dóna l’oportunitat a 12 emprenedors/ores (dreamers) de diversos països per a que puguin aplicar la creativitat a una sèrie de projectes plantejats amb la intenció de canviar el món.

Segons Xavier Verdaguer “La fórmula d’Imagine és configurar equips amb persones molt diferents per generar idees disruptives mitjançant un mètode creatiu que tots podem aprendre”. Imagine imparteix formació en creativitat de la mà d’experts de Barcelona, que viatgen expressament per a la formació, i personalitats reconegudes d’empreses capdavanteres de Silicon Valley com Google, IDEO, Cisco, etc.) així com mentors del claustre acadèmic de la Universitat d’ Stanford.