Les empresàries Judith Viader, de Frit Ravich, i Immaculada Amat, d’Amat Immobiliaris, guardonades amb els Premis Iwec 2013

La setena edició dels guardons reconeixerà la trajectòria de 26 empresàries de 12 països, amb l’assistència de més de 150 empresàries i altes executives d’arreu del món.

Del 10 al 13 de novembre, Lima (Perú) acollirà la setena edició de la Conferència IWEC (International Women’s Entrepreneurial Challenge), una xarxa mundial d’empresàries d’èxit, que cooperen entre elles per impulsar les seves iniciatives empresarials en els mercats mundials.

Com en altres edicions, es premiarà la trajectòria d’una vintena d’empresàries d’arreu del món. En concret, aquest any, els premis IWEC seran per a 26 empresàries de 12 països. Les premiades de l’anterior edició facturen un total de 4 bilions de dòlars i ocupen 27.000 persones.

Enguany, les guardonades són les empresàries catalanes Judith Viader, de Frit Ravich; i Immaculada Amat, d’Amat Immobiliaris. Les empresàries guardonades han estat felicitades personalment per Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, entitat impulsora d’IWEC, i Joan Maria Nin, conseller delegat de CaixaBank, patrocinadora de la iniciativa juntament amb l’ IESE.