Les Cambres de Comerç de Barcelona i L’Hospitalet reconeixen l’Hospital de Bellvitge pels seus 50 anys de compromís i entrega

La presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Rocai Aparici, i el president de la Cambra Territorial de L’Hospitalet, Jordi Monrós, han visitat aquest dimarts l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) en un acte d’agraïment amb motiu del 50è aniversari del centre.

Roca i Aparici i Monrós han visitat el nou servei de Farmàcia, amb el que s’ha completat l’edifici tecnoquirúrgic, peça clau en la transformació de l’Hospital de Bellvitge, amb les explicacions de la cap de secció, la Dra. Maria Badia. A més, han conegut la Unitat Coronària d’última generació per a malalts d’alta complexitat de la mà del Dr. Albert Ariza, cap de secció del Servei de Cardiologia. 

La presidenta de la Cambra de Comerç i el president territorial de L’Hospitalet han estat rebuts i acompanyats per la Dra. Montserrat Figuerola, gerent territorial de l’Àrea Metropolitana Sud (GTMS) de l’Institut Català de la Salut; la Dra. Encarna Grifell, sotsgerent i directora d’Innovació de la GTMS; la Dra. Cristina Capdevila, directora de l’HUB; Rosa Soldevila, directora infermera i Cristina Robles, directora financera.   

Per la seva banda, Mònica Roca i Aparici, ha volgut agrair la dedicació, l’adaptabilitat, el compromís i el treball en xarxa de l’HUB durant la pandèmia i al llarg d’aquests 50 anys.  Jordi Monrós, president territorial de la Cambra a L’Hospitalet, ha destacat la capacitat d’innovació de l’Hospital Universitari de Bellvitge i els projectes de futur que tindran impacte en forma d’oportunitats, talent i valor afegit per al territori.  

Cal tenir en compte que el Consell de la Cambra de L’Hospitalet va decidir atorgar per unanimitat aquest reconeixement a un dels principals hospitals de Catalunya que justament té la seva seu a L’Hospitalet de Llobregat. En paraules del president territorial, “volíem posar en valor l’esforç i la tasca humanitària de tot el personal que integra el centre hospitalari de Bellvitge. A més també de reconèixer el que és l’empresa gran del territori i que enguany arriba al seu cinquantè aniversari”. 

 

  • Descarregar

    20220406_NP_LHospitalet_Bellvitge_reconeixement