La Xarxa de negocis Cambra impulsarà les aliances empresarials del Penedès

La nova iniciativa liderada per la Cambra territorial de l’Alt Penedès vol esdevenir una comunitat empresarial de referència on promoure les sinergies, compartir oportunitats de negoci i impulsar les empreses.

La Cambra territorial de l’Alt Penedès llança la Xarxa de negocis Cambra, un espai perquè els empresaris i empresàries del territori creïn sinergies i estableixin ponts amb altres negocis de la zona, per així potenciar la seva rendibilitat i competitivitat empresarial.

La iniciativa, que ja es troba implementada en altres territoris de la Cambra com el Maresme, el Barcelonès, el Vallès Oriental o el Baix Llobregat, vol esdevenir una comunitat empresarial de referència per a tot el teixit productiu. Una plataforma on promoure les sinergies, compartir oportunitats de negoci i impulsar les empreses. Avui dia, i en els sets grups de treball que hi ha actius pel conjunt de la demarcació, la Xarxa ha contribuït a generar negoci per valor de més d’1 milió d’euros, fruit de la participació de més 160 empresaris i empresàries i les més 500 iniciatives de negoci tancades a través del projecte.

En concret, amb la posada en marxa d’aquest projecte, la Xarxa de negocis Cambra a l’Alt Penedès crearà un equip de treball amb la voluntat d’integrar tots aquells empresaris i empresàries del Penedès i el Garraf. L’equip estarà coordinat per un grup executiu que promourà les interrelacions; col·laborarà en l’estudi dels negocis generats entre els membres; dinamitzarà l’entorn empresarial del territori de la Cambra de l’Alt Penedès, i donarà suport als membres perquè assoleixin els seus objectius.

La fita de la Xarxa de negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi. Per aquest motiu, els equips compten amb un seguit d’activitats promotores d’aliances entre els membres participants. En primer lloc, la Xarxa compta amb reunions setmanals presencials d’una hora on els membres intercanviem negocis i col·laboren conjuntament. A més, la comunitat també disposa d’una aplicació mòbil, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l’intercanvi de negocis. I finalment, per crear sinergies amb altres membres del mateix sector d’altres xarxes territorials que les Cambres hagin posat en marxa, s’organitzaran esdeveniments sectorials.

De fet, segons paraules del president territorial de l’Alt Penedès, Ramon Giró, la nova iniciativa aproparà la Cambra a tots aquells empresaris i empresaris que vulguin impulsar aliances i ponts de contacte. “La Xarxa de negocis Cambra vol esdevenir la comunitat empresarial de referència on teixir contactes, compartir oportunitats de negoci i promoure el desenvolupament empresarial”, ha afirmat.