La missió a l’Aràbia Saudita i Kuwait dóna el tret de sortida al Pla Comercial per a l’Orient Mitjà

En total, hi participen 11 empreses catalanes de diferents sectors i visitaran les ciutats de Riad, Jiddah, Dammam i Kuwait City.

La Cambra de Comerç de Barcelona, juntament amb la Cambra de Comerç de Terrassa, organitza una missió comercial al Regne de l’Aràbia Saudita i Kuwait. En total, hi participen 11 empreses catalanes de diferents sectors i visitaran les ciutats de Riad, Jiddah, Dammam i Kuwait City.

Les empreses són: Vilaseca (Indústria del Paper), Ascensores Eninter (Elevadors), Lidering (Industrial), Soltec (Audivisual), Ecofred (Sales Blanques), RokDesign (Disseny), Eva Española (Cosmètica Professional), Tuc Tuc (Moda Infantil), Shopping Basket (Plàstic), Alfil Logistics (Serveis Logístics) i Menshen Iber (Sector Packaging). Segons les Cambres de Comerç de Barcelona i Terrassa, l’Aràbia Saudita i Kuwait presenten molt bones oportunitats comercials per a les empreses catalanes, per les característiques intrínseques del seu mercat: sòlid consum interior, diversificació de sectors gràcies a la baixada del preu dels hidrocarburs i dependència de les importacions.

Les Cambres de Comerç de Barcelona i Terrassa han dissenyat un Pla de desenvolupament del Mercat d’Orient Mitjà per al 2016, el qual estableix acords amb cambres locals que ofereixen tot el seu suport a l’entrada de nous projectes. En el marc d’aquest pla, hi destaquen accions comercials directes a països com Aràbia Saudita, Bahrain, Kuwait, Iran, Jordània, Oman, Líban o Emirats Àrabs, de manera que el resultat serà una cobertura quasi total de la zona.