La Llotja de Mar inicia un nou programa de visites

Comencen les visites guiades per conèixer la història de la seu corporativa de la Cambra, un dels edificis més emblemàtics del patrimoni català.

La Cambra de Barcelona inicia aquest dimarts 23 de març un nou programa de visites a La Llotja de Mar, amb la col·laboració de Cases Singulars, per apropar a tots els públics el valor històric i artístic d’aquest edifici emblemàtic del patrimoni arquitectònic de Catalunya.

Obrir la Llotja de Mar al públic era un dels objectius de l’actual Comitè Executiu. Les visites guiades són una oportunitat única per conèixer des de dins un dels edificis més importants de la història econòmica de Catalunya.

Ara es pot fer una visita guiada per l’emblemàtic edifici situat al front marítim de la ciutat, descobrir els seus principals espais (Saló de Contractacions i de Cònsols) i contemplar una institució amb més de 700 anys d’història.

Construïda al segle XIV per iniciativa del Consolat de Mar i el Consell de Cent, la Llotja de Mar era l’espai de reunió dels comerciants de la ciutat i ràpidament es va convertir en el temple de l’empresariat de Barcelona. Actualment la seva arquitectura conserva elements del gòtic català, el neoclassicisme i el modernisme, fruit de les reformes que ha experimentat els darrers segles.

Ja es poden reservar les visites guiades a la Llotja els dimecres i els dissabtes entre les 10 i les 12.30 del matí. Per Setmana Santa s’han ampliat els dies de visita i es podrà fer el recorregut per la Llotja de dimecres a diumenge en l’horari habitual. La visita té una durada aproximada d’una hora i la reserva es pot fer a través de la pàgina web: www.casallotja.com.

Accedeix a les imatges de la Llotja de Mar a través del següent enllaç: https://ja.cat/jzD1d