La Llotja de Mar inicia avui un nou programa de nits de cultura i renova la seva imatge virtual

La Llotja de Mar també ha renovat la seva imatge virtual amb la posada en marxa d’un nou espai web, que té com a objectiu esdevenir una nova porta d’entrada a l’edifici.

Després de la bona acollida que ha rebut el nou programa de visites de La Llotja de Mar, que ha obert recentment les portes de l’edifici al públic, la Cambra de Barcelona i Cases Singulars han decidit oferir un nou format de visites exclusives durant la temporada d’estiu 

A partir d’aquest dimecres 9 de juny i durant tots els dimecres estivals, es podrà gaudir d’una visita per l’emblemàtic edifici situat al front marítim de la ciutat, descobrir els seus principals espais (Saló de Contractacions i de Cònsols) i contemplar una institució amb més de 700 anys d’història. Per acabar d’arrodonir la visita, els participants podran gaudir d’una copa de vi a la fresca del Pati dels Tarongers, gentilesa de Viñedos Singulares, mentre sona música en directe.  

Construïda al segle XIV per iniciativa del Consolat de Mar i el Consell de Cent, La Llotja de Mar va ser l’espai de reunió dels comerciants de la ciutat, que ràpidament es va convertir en el temple de l’empresariat de Barcelona. Actualment, la seva arquitectura conserva elements de gòtic català, el neoclassicisme i el modernisme, fruit de les reformes que ha experimentat els darrers segles. 

Un nou espai per donar a conèixer el patrimoni i apropar-se a l’usuari final 

La Llotja de Mar també ha renovat la seva imatge virtual amb la posada en marxa d’un nou espai web lallotjademar.catUna plataforma virtual dissenyada situant l’usuari al centre i que té com a objectiu esdevenir una nova porta d’entrada a l’edifici, donant a conèixer tot el seu patrimoni i els serveis que s’hi ofereixen, com són el lloguer dels espais o les visites guiades. 

D’aquesta forma, a través de la nova pàgina web es podran realitzar les reserves per les visites culturals a La Llotja de Mar cada dimecres i dissabte en visita guiada bàsica i els dimecres a les 19h en visita guiada exclusiva.