La Generalitat, la Cambra de Barcelona i Tertúlia Digital col·laboraran en la transferència de coneixement TIC a les empreses

La Cambra de Comerç de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Generalitat i Tertúlia Digital.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Generalitat i Tertúlia Digital, a través del qual col·laborarà amb la iniciativa 12×12. L’objectiu és fomentar que les petites i mitjanes empreses catalanes millorin la seva competitivitat, a través de la transferència de coneixement TIC que faciliti l’adequada implementació i l’ús intel·ligent de les tecnologies.

El conveni l’ha signat el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, el coordinador de Serveis TIC de la Cambra de Comerç de Barcelona, Jaume Fradera, i el fundador i CEO de Tertúlia Digital, Tomàs Cascante.

El 12×12 promou diferents activitats de promoció de les TIC. En aquest sentit, organitza tres esdeveniments presencials d’intercanvi de coneixement i networking a la primavera, estiu i tardor; 12 accions de comunicació multimèdia i un Congrés anual, que tindrà lloc durant el mes de desembre. En aquest, es lliurarà un premi a quatre dones destacades en quatre especialitats TIC. En guardó s’atorgarà amb la col·laboració de la Cambra, a través de l’Observatori Dona, Empresa i Economia per fomentar la visibilitat de les dones en l’àmbit de les TIC.