La formació de directius, nou objectiu dels programes al Baix Llobregat i el Vallès Oriental

El programa de Direcció logística i operacions a la PIME arriba a la seva segona edició després de l’èxit anterior i amplia presència a Sant Feliu i Granollers.

Barcelona, 6 de març de 2018.- La delegació del Baix Llobregat de la Cambra de Comerç de Barcelona posa en marxa un nou programa de cursos dirigits principalment a gerents i directius d’empreses. L’oferta presenta diferents programes i sessions que pretenen donar resposta a les principals necessitats empresarials d’avui en dia.

Del conjunt de l’oferta destaca la segona edició del programa de Direcció logística i operacions a la PIME, un programa dirigit a directius i que respon a les necessitats actuals davant d’un món globalitzat i on la gestió logística és un factor clau per l’èxit empresarial. El curs presenta un marc de continguts que pretén oferir els coneixements necessaris per dur a terme una gestió òptima de la cadena de subministrament en tots els seus aspectes. Enguany, arran de l’èxit de les edicions anteriors, el programa es realitzarà tant a Sant Feliu de Llobregat com a Granollers.

L’oferta es complementa amb la realització d’un curs de Prevenció i gestió de queixes i reclamacions, un altre basat en la Gestió del transport marítim de contenidors, i un darrer enfocat en l’Actualització en matèria laboral i de la seguretat social. Tots tres responen a necessitats i aspectes d’un elevat interès empresarial i compten amb un caràcter dinàmic i participatiu que facilitarà el coneixement i la comprensió dels continguts.

En conjunt, el catàleg de sessions respon a la premissa de la Cambra de Comerç de Barcelona de promoure l’activitat econòmica i empresarial i donar suport a la gestió i direcció de les empreses d’una forma eficient i actualitzada als nous temps.

Programa Lloc Dates
Direcció logística i operacions a la PIME Sant Feliu de Llobregat i Granollers Inici 8 de març a Sant Feliu de Llobregat
Prevenció i gestió de queixes i reclamacions Sant Feliu de Llobregat Inici el 8 de març
Gestió del transport marítim de contenidors Sant Feliu de Llobregat Inici el 9 de març
Actualització en matèria laboral i de la seguretat social Viladecans Inici el 8 de març
  • Descarregar

    NP_programa directius_BaixLlobregat_VallesOriental