La Comissió d’Esports de la Cambra de Barcelona s’adhereix al SportBiz Europe

SportBiz Europe, congrés referent del sector de Sports Business, que se celebrarà els propers 28 i 29 d’octubre aterra per primer cop a Europa i es realitzarà a la ciutat de Barcelona.

La Cambra de Barcelona donarà suport al SportBiz Europe, el congrés referent del sector de Sports Business, que s’organitzarà per primera vegada a la ciutat de Barcelona els propers 28 i 29 d’octubre i que es realitzarà en format virtual a causa de les condicions sanitàries. L’adhesió a l’acció respon a l’encaix i a la incidència directa en les línies de treball de la comissió d’esports de la Cambra que treballa activament per situar el territori de Barcelona com una àrea referent i de qualitat en l’àmbit de l’esport a nivell internacional.

L’objectiu de la comissió es poder aportar el seu punt de vista al voltant del binomi esport i Barcelona i fomentar el debat de treballar per situar Barcelona com  un referent en la pràctica de l’esport.

El congrés SportBiz Europe és un esdeveniment que compta ja amb 11 edicions i es posiciona com el Congrés referent del sector de Sports Business i està enfocat al networking i l’intercanvi de coneixement i promoció d’oportunitats de negoci entre clubs, lligues professionals, federacions, associacions, institucions, marques i proveïdors de l’esport, així com professionals de l’esport.

La comissió d’esports té tres línies de treball en marxa amb l’objectiu de situar Barcelona com un referent en l’àmbit esportiu tant a nivell europeu com internacional. Concretament, la comissió treballa per promoure Barcelona com a àrea d’activitat esportiva de referència i qualitat, impulsar el sector amb projectes innovadors i defensar un millor tractament tributari i una major simplificació administrativa per a les empreses del sector.

Segons l’últim Observatori de Barcelona la ciutat de Barcelona se situa per segon any consecutiu en la 7a posició com a ciutat que més s’associa a l’esport entre les 50 ciutats avaluades en el Ranking of Sports Cities 2019, elaborat per la consultora Burson Cohn and Wolfe a partir d’una votació en què persones líders d’opinió especialitzades i públic general determinen quines són les ciutats més associades a l’esport.