La Cambra s’incorpora com a partner institucional de Barcelona Tech City

Amb aquest acord les parts acorden col·laborar per afavorir l’intercanvi d’iniciatives que promocionin i fomentin els sectors tecnològics i digitals.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha arribat a un acord de col·laboració amb Barcelona Tech City, a través del qual la corporació passa a ser Institutional Partner de l’Associació.

El president de la Cambra, Miquel Valls, i el president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, han signat el conveni de col·laboració aquest matí a la Casa Llotja de Mar.

Amb aquest acord les parts acorden col·laborar per afavorir l’intercanvi d’iniciatives que promocionin i fomentin els sectors tecnològics i digitals. Ho faran a través dels projectes d’innovació que ambdues institucions estan desenvolupant.

Així mateix, la Cambra de Comerç de Barcelona es compromet, per una banda, a captar inversors a nivell internacional que vulguin invertir en les empreses que formen part de Barcelona Tech City i, per l’altra, a ajudar-les en el seu procés d’internacionalització a través del Pla d’Acció Internacional de les Cambres.

Per la seva banda, Barcelona Tech City assessorà la Cambra en tot el seu procés de transformació digital i contribuirà a apropar el món emprenedor al món empresarial.

Amb el nou conveni, la Cambra es compromet a ajudar l’Associació a potenciar els nous espais verticals que està desenvolupant i potenciar el creixement de les empreses que ocupin aquests espais, a través dels serveis empresarials de la corporació.

Ambdues parts col·laboraran en activitats conjuntes. En aquest sentit, està previst la participació de Miguel Vicente com a conferenciant del proper Dinar Cambra que tindrà lloc el 21 de juny a la Casa Llotja de Mar.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona ha destacat que “l’objectiu és unir esforços per consolidar la ciutat com a hub tecnològic internacional i potenciar la innovació entre el sector empresarial”.

Per a Miguel Vicente, president de Barcelona Tech City, “Barcelona és una ciutat de pimes i empresaris amb voluntat exportadora i vocació d’internacionalització. En la revolució tecnològica actual, a les pimes les anomenem startups i als empresaris, emprenedors. Aquesta revolució tecnològica ajuda a las startups de tots en sectors a l’expansió i la internacionalització, a captar i fidelitzar nous clients mitjançant l’ús de les noves tecnologies”, indica. “Aquest acord amb la Cambra de Comerç de Barcelona pretén contribuir a l’acceleració de la transformació digital del potent teixit empresarial català”.