La Cambra reafirma la seva aposta formativa universitària amb la UVic-UCC

Els postgraus en ‘Vendes nacionals i internacionals’ i ‘Relacions laborals i gestió de persones’ amb acreditació de la UVic-UCC comencen a l’octubre.

La Cambra de Barcelona i la Universitat de Vic (Universitat Central de Catalunya) renoven per segon any consecutiu l’aliança formativa amb la intenció de poder continuar apropant, al màxim possible, la realitat de les pimes als participants.

L’oferta universitària que la Cambra oferirà s’iniciarà aquest mes d’octubre i s’allargarà fins al proper maig, amb una programació de dos postgraus de 30 crèdits ECTS avalats per UVic-UCC: Vendes nacionals i internacionals i Relacions laborals i gestió de persones. Els dos postgraus tenen un enfocament molt pràctic, adaptat a les necessitats empresarials i, en concret, a la petita i mitjana empresa. Aquesta formació s’adreça a persones que ja estan integrades al món laboral o les que desitgen entrar adquirint i millorant les seves competències professionals.

Els dos postgraus, que s’impartiran a les oficies de la Cambra, comencen aquest octubre i finalitzaran al maig de 2019, amb classes presencials els divendres de 15.30h a 20.30h i 5 dissabtes en horari de matins.

El postgrau en Vendes nacionals i internacionals neix per la necessitat de molts empresaris i professionals de millorar les seves habilitats comercials en un món global amb una gran competitivitat tant en el mercat intern com en l’extern. S’estudiaran i es donaran a conèixer les eines necessàries per tal d’analitzar nous mercats acuradament, així com també es tractaran les relacions i tipus de comunicació més adients a implementar. En resum, el postgrau cerca oferir als alumnes els coneixements essencials per desenvolupar les tasques comercials en un món global.

El postgrau en Relacions laborals i gestió de persones té com a objectiu final donar les eines necessàries per aconseguir millorar el clima laboral i, conseqüentment, augmentar la productivitat en empreses que no disposen d’un departament de recursos humans. En resum, el programa busca oferir una visió acurada de la realitat del nostre entorn i millorar en la comunicació i gestió dels recursos humans, capital essencial per a un bon funcionament de l’empresa.