La Cambra i l’Ajuntament de Granollers celebren l’èxit de la fira d’ocupació GiraFeina

La cita supera les expectatives inicials i assoleix gairebé 1.600 entrevistes de feina ràpides amb el propòsit d’ocupar les més de 250 vacants de feina disponibles.

Granollers tanca la primera edició de la fira d’ocupació GiraFeina amb uns excel·lents resultats. La cita, impulsada per la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental i l’Ajuntament de Granollers, ha rebut la participació de més de 900 persones qui han aplicat a les més de 250 ofertes de feina que hi havia disponibles.

La Nau Dents de Serra de Roca Umbert, epicentre de la fira, ha permès connectar les necessitats del mercat laboral vallesà amb professionals candidats d’arreu de la comarca. Concretament, les 36 empreses presents a la fira han realitzat 1.579 entrevistes a potencials candidats per ocupar les ofertes disponibles. Amb tot, però, a més dels espais de contacte directe amb empreses, la fira també ha ofert àrees d’orientació per resoldre dubtes i informar sobre els serveis disponibles per trobar feina, així com espais de demostració de l’àmplia oferta formativa que ofereixen els centres educatius del territori.

El president de Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental, Pep Garcia, s’ha felicitat de l’èxit de participació assolit en aquesta primera edició i ha agraït la implicació de les empreses, del consistori municipal, així com de la desena d’entitats col·laboradores per fer-ho possible. Garcia ha obert la porta que aquesta sigui la primera de noves iniciatives de la Cambra al territori amb el propòsit d’enfortir el lligam de la corporació amb les empreses i la societat .

L’èxit de la GiraFeina Granolles és fruit de l’esforç col·lectiu entre Ajuntament i Cambra

Pep Garcia, president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental

Una valoració similar ha fet l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, que ha definit la GiraFeina com un espai de referència que tindrà continuïtat. Una fira  que posa en contacte qui busca feina amb les empreses que cerquen talent, a la comarca i a la ciutat.

La GiraFeina Granollers està coorganitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental i l’Ajuntament Granollers compta amb el suport del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) engegat per la Cambra d’Espanya, gestionat per la Cambra de Comerç de Barcelona i cofinançat pel Sistema Nacional de Garantia Juvenil i la Unió Europea a través del Fons Social Europeu. A més, és possible gràcies a la col·laboració Servei d’Ocupació de Catalunya, Consell Comarcal del Vallès Oriental, Ajuntament de les Franqueses del Vallès, Parc Estudi, UEI, Lyne Group, REIR, Eines per Tothom, Fundació Vallés Oriental, Granollers Mercat, Fundació Paco Puerto i Idfo Ugt.