La Cambra d’Osona posa en marxa un programa per fomentar l’emprenedoria a la comarca

El programa Ready està format per 10 sessions de treball presencials que abordaran tots aquells aspectes essencials per la posada en marxa d’un negoci.  

Fomentar la capacitat d’emprendre i innovar és un dels reptes que té com a eix de treball la Cambra d’Osona. Per aquest motiu, s’ha posat en marxa el programa Ready, un conjunt de sessions que tenen com a objectiu proporcionar als emprenedors i emprenedores els coneixements necessaris per posar en marxa el seu propi projecte empresarial, així com també adquirir les principals tècniques per valorar la viabilitat d’aquest.  

El programa Ready està format per deu sessions presencials que s’estructuraran al voltant de 4 mòduls, on s’abordaran tots aquells aspectes essencials per la iniciació d’un negoci: la idea i el model de negoci, la gestió i administració, el màrqueting i les finances. El curs que començarà el proper dimarts, 1 de març, contempla fins a 20 hores de formació que es duran a terme, sempre, en horari de tarda de 18h a 20h.  

Per tal de facilitar al màxim el coneixement i les tècniques, els continguts del curs seran impartits per exdirectius i exempresaris amb experiència en diferents àrees i sectors provinents del grup Asencat. En aquest sentit, la participació a la iniciativa és oberta a qualsevol persona que vulgui adquirir la formació necessària per consolidar o posar en marxa un projecte empresarial i avançar cap a la creació de la seva empresa. Per fer-ho només caldrà formalitzar la inscripció al següent espai web.   

De fet, el programa Ready és la primera vegada que s’imparteix al territori, després de diverses edicions realitzades a la seu central de la Cambra de Comerç de Barcelona. És per això que, per fer possible aquest desenvolupament a Osona, el programa compta amb el suport de l’Ajuntament de Centelles, l’Ajuntament de l’Esquirol, l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, l’Ajuntament de Roda de Ter, l’Ajuntament de Rupit i Pruit, l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló, l’Ajuntament de Tavertet, el Consell Comarcal d’Osona, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, el Consorci del Lluçanès, Creacció, la Mancomunitat la Plana i l’OPE Manlleu.