La Cambra del Vallès Oriental presenta la nova oferta formativa semestral formada per més de 30 cursos

La corporació territorial va tancar el darrer semestre formatiu amb la participació de gairebé 300 professionals.

Més de 30 de cursos integren la nova oferta formativa de la Cambra del Vallès Oriental per al proper semestre 2022-2023. Concretament, la programació presentada avui per la corporació territorial ofereix un àmplia selecció de programes formatius dirigida a fomentar el desenvolupament del conjunt de l’empresariat, així com també dels autònoms/es i de la comunitat emprenedora.  

En aquest sentit, d’entre tot el conjunt de cursos disponibles que s’oferiran a partir de finals de setembre hi destaquen els tallers formatius dedicats a gestionar l’eina de visualització de dades Power BI, a millorar les habilitats en Excel o actualitzar els coneixements en matèria reguladora d’exportacions. De fet, la Cambra també ha incorporat al programa formatiu el curs Incoterms 2020, un taller que tractarà l’actual classificació internacional de les mercaderies i que es dirigeix a totes aquelles persones qui es dediquen a l’exportació i importació.?Podeu consultar tota la programació al següent espai web: https://ja.cat/FormacioVOR22. 

Cal destacar que la darrera edició formativa de la Cambra va tancar amb uns resultats positius per la comarca. En total, la territorial del Vallès Oriental va divulgar 27 cursos que van contribuir a adquirir coneixements a gairebé 300 professionals en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits.  

  • Descarregar

    20220921_CambresTerritorials_formacio_VOR