Conveni Cambra Vallès Oriental i Lyne Group

La Cambra del Vallès Oriental i LYNE Group sumen forces per impulsar el talent i l’emprenedoria a la comarca

Ambdues entitats col·laboraran en la creació d’un clima a la comarca que afavoreixi el desenvolupament d’startups i col·labori en el creixement de projectes innovadors en tots els sectors econòmics.

La Cambra del Vallès Oriental i LYNE Group han signat un conveni per afavorir la retenció i consolidació de talent a la comarca i la creació de noves empreses, donant eines als joves perquè puguin desenvolupar nous projectes de referència al territori.

Amb aquest acord, totes dues organitzacions es comprometen a treballar i oferir eines al teixit productiu en els àmbits d’emprenedoria, innovació, internacionalització, tràmits empresarials, formació empresarial, comerç i turisme i transformació digital. L’objectiu és afavorir un clima procliu per fer créixer startups i iniciatives innovadores.

De fet, aquesta vinculació afavorirà actuacions conjuntes i també permetrà compartir avantatges en benefici dels respectius afiliats, afavorint les seves iniciatives i acompanyant-los en la seva projecció econòmica i creixement social a l’entorn. En aquest sentit, totes dues entitats s’han compromès a treballar plegades en benefici del creixement econòmic del Vallès Oriental.

D’altra banda, LYNE Group també treballarà de la mà de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona per impulsar accions encaminades a la promoció i compliment de la Llei d’Igualtat 17/2015, per erradicar la bretxa de gènere existent al territori, ja sigui mitjançant l’elaboració de plans d’igualtat o l’aplicació de mesures concretes.

Una aposta per l’emprenedoria i el teixit productiu vallesà

Entre els punts que conté l’acord hi destaca l’aposta per l’emprenedoria, on la corporació territorial facilitarà l’accés dels associats de LYNE Group al servei d’emprenedoria corporativa amb accions per fomentar la innovació oberta; o la internacionalització, des d’on s’oferiran serveis d’iniciació a l’exportació, d’anàlisi i obertura de nous mercats, d’accés a oportunitats de negoci o d’estratègia internacional, entre d’altres.

El conveni ha estat signat aquest dimarts pel president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, el president de LYNE Group, Eduard Compte, i el secretari general de l’associació, Aleix Colom.