La Cambra del Vallès Oriental i l’Ajuntament de La Garriga apropen els beneficis del Kit Digital a les empreses locals

Mitjançant la celebració d’una jornada presencial, s’assessorarà l’empresariat del municipi perquè pugui beneficiar-se d’aquest programa d’ajudes directes.

La Cambra del Vallès Oriental i l’Ajuntament de La Garriga organitzen el pròxim dimarts, 13 de desembre, una jornada per donar a conèixer el Kit Digital, un programa d’ajudes directes als negocis per accelerar la seva transformació digital.

A la cita, que se celebrarà al recentment inaugurat Punt TIC de Can Raspall, situat a l’Ajuntament de La Garriga, a les 12 hores, comptarà amb la participació institucional de l’Ajuntament de La Garriga, així com de l’assessor del programa AccelaraPyme de la Cambra de Comerç Barcelona, William Sabin, qui s’encarregarà de resoldre tots els dubtes al voltant d’aquest programa d’ajudes impulsat per l’Estat.

Durant la sessió es posarà el focus en els beneficis del Kit Digital, que compta amb un pressupost total de més de 3.000 milions d’euros provinent dels fons Next Generation EU, i té com a objectiu fomentar la transformació digital empresarial a través de subvencions directes. Concretament, la iniciativa donarà ajudes per valor de fins a 12.000€, a totes aquelles empreses que siguin inferiors a 50 treballadors/es, per implementar solucions digitals d’entre un gran catàleg de propostes que van des del disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres. A més, oferirà a empreses TIC la possibilitat de ser agents digitalitzadors i aportar els seus serveis i solucions als beneficiaris de les ajudes del programa.

Les empreses assistents a la jornada rebran informació sobre el programa, les seves característiques i els serveis d’assessorament i de back office que els ofereix la Cambra des de l’oficina Acelera Pyme, tant per a les que vulguin accedir a les ajudes com les que vulguin ser proveïdores tecnològiques del programa i fer arribar les seves solucions i serveis a altres companyies.