La Cambra del Vallès Oriental apropa a les empreses de Parets del Vallès les claus per iniciar-se al comerç internacional

Es tractaran les decisions principals a prendre per començar a exportar productes a altres països, errors freqüents i eines per analitzar el potencial dels mercats exteriors.

La Cambra del Vallès Oriental ha convocat aquest dilluns, 13 de desembre, una trobada per a empreses interessades en exportar a altres països amb la necessitat de suport per analitzar el potencial internacional de la seva empresa i escollir mercats prioritaris.

Durant la sessió, que comptarà amb l’obertura del president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, s’explicaran les claus per a l’expansió internacional dels negocis i els beneficis del comerç tant dins com fora de la Unió Europea, així com els errors freqüents en el procés d’internacionalització.

També es repassaran diferents eines i bases de dades en línia a l’abast d’autònoms i pimes per analitzar el potencial d’un mercat exterior, s’explicaran quines possibilitats ofereix el comerç en línia internacional i s’exposaran consells per muntar un departament d’exportació low-cost.

Finalment es traslladarà als participants els serveis 100% gratuïts de la Cambra per orientar l’expansió internacional dels negocis, com les diagnosis d’internacionalització i els plans de reorientació.

La trobada serà d’accés gratuït i se celebrarà en format presencial al Punt de Servei del Baix Vallès, ubicat al municipi de Parets del Vallès, que la Cambra vallesana ha posat en funcionament per reforçar la seva atenció a l’empresariat de la zona i oferir un catàleg de serveis més ampli que contribueixi a fomentar el desenvolupament i la competitivitat del teixit empresarial.

Més informació i inscripcions: aquí