La Cambra del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà presenten el Kit Digital

El programa ja ha obert el primer segment de finançament amb ajudes de fins a 12.000€ per a empreses de 10 a 49 que busquin implementar solucions digitals.

La Cambra del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà organitzen una jornada per tractar solucions digitals pel teixit productiu i donar a conèixer les línies de subvencions que l’entitat cameral té actualment actives a través de l’oficina Acelera Pyme. La cita es durà a terme el proper divendres, 8 d’abril, a Cal Metre de Gironella, en el marc del Festival UP Berguedà, i estarà oberta a tots els empresaris/es i autònoms/es.

En aquest sentit, es posarà el focus en el Kit Digital, un programa finançat pels fons Next Generation EU que té com a objectiu accelerar la transformació digital empresarial, i en el qual la Cambra a través de l’Oficina Acelera Pyme en promourà la seva difusió i adjudicació.

El programa que ja ha obert el primer segment de finançament ofereix ajudes de fins a 12.000€ a les empreses d’entre 10 i 49 treballadors per implementar solucions digitals d’entre un gran catàleg de propostes que van des del disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres. Per aquest motiu, el director del HUB cambraDigital de la Cambra, Ricard Vallespí, explicarà com les empreses poden ser-ne beneficiàries d’aquesta línia d’ajuts i quins són els propers segments que en els propers mesos s’aniran obrint.

Tanmateix, en el marc de la jornada també s’abordarà el repte de com teletreballar segur en temps d’incertesa. El CEO de Light-Eyes i expert en ciberseguretat, Carles Flamerich, desgranarà els principals punts a tenir en compte a l’hora de practicar aquesta modalitat de treball.

Així doncs, la jornada ha estat possible gràcies a la col·laboració, una vegada més, de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Cambra del Berguedà.

Inscripcions: https://bit.ly/3j6Nlub

Més informació festival UP BERGUEDÀ