La Cambra del Berguedà i Asencat seguiran treballant conjuntament en l’assessorament empresarial

Diversos emprenedors del territori ja han fet arribar les seves peticions d’assessorament empresarial a l’entitat.

El consell executiu de la Cambra del Berguedà, presidida per l’empresari Joan Boix, s’ha reunit amb l’Associació de Sèniors per a l’Orientació del Talent Emprenedor (ASENCAT), encapçalada pel seu president, Francesc Turró, per donar continuïtat a l’acord de col·laboració firmat el passat mes de juliol entre ambdues entitats.

L’acord estableix treballar per potenciar la millora de la tasca de promoció, assessorament i ajut a tot l’empresariat del territori, així com el foment de l’emprenedoria i el desenvolupament de nous negocis al territori berguedà.

Tant la Cambra com Asencat seguiran treballant per desenvolupar aquest acord i a continuar ajudant al teixit empresarial de la comarca. A hores d’ara, diverses empreses i emprenedors i emprenedores del Berguedà ja han fet arriba a l’entitat les seves peticions d’assessorament.

Paral·lelament, l’associació de sèniors fa una crida a tot el talent sènior de la comarca que vulgui sumar-se a donar a suport en l’assessorament empresarial a què es posi en contacte a través dels canals de comunicació de l’entitat. L’objectiu és crear una xarxa de professionals amb experiència en l’àmbit de la consultoria i l’assessorament que pugui prestar suport als actors empresarials a l’hora de reorientar els seus negocis o desenvolupar-ne de nous.

Que Cap Empresa Tanqui, suport i assessorament al teixit empresarial

L’acord de col·laboració entre la Cambra i Asencat s’emmarca dins també de la campanya Que Cap Empresa Tanqui, amb l’objectiu de resoldre els dubtes i assessorar les empreses davant d’incerteses derivades de la reducció d’ingressos i liquiditat als seus negocis, així com guiar-les per accedir a les ajudes aprovades per les administracions.

La campanya ha posat en marxa una línia d’assessorament multidisciplinari format per més de 200 professionals disposats a atendre a emprenedors, autònoms i pimes en aquests moments molt difícils pel teixit econòmic i empresarial del país. El servei és totalment gratuït, individualitzat i accessible a través de la web.